miercuri, 10 aprilie 2013

                                                        Crescendo 

                                                           
                                                                 Becca Fitzpatrick 

V-am promis in recenzia anterioara ca vin si cu volumul 2 iata-ma cu recenzia acestuia . Daca in primul volum relatia dintre Nora si Patch era apropiata acum el se desparte de Nora . Ca si cum nu ar fi de ajuns faptul ca Marcie Millar ii face viata un iad Norei, oricând și oriunde, în oraș apare un nou dușman care încearcă să o distrugă, iar pe masura ce trece timpul, moartea tatalui sau devine tot mai misterioasa.
Ce poate face Nora în conditiile in care Patch nu-i ofera niciun raspuns la multele intrebari care o macina? Va putea ea să afle singura aceste raspunsuri? Cum va fi viata ei acum cand Patch nu mai este al ei? Cine este acest dușman recent apărut?

Parerea Mea : 
In primul si in primul rand domnisoara Marcie Millar imi sta pe creier. Ma enerveaza pentru ca tot timpul se ia de Nora, oriunde da peste ea si o chinuieste in legatura cu Patch si nu numai. Nora se chinuie sa afle cine i-a omorat tatal, are multe cosmaruri care o conduc la criminal. Imi place foarte mult de Vee ( prietena Norei ) care ii este alaturi mai mereu si pusa pe sotii =)). In concluzie va las pe voi sa o cititi si sa-mi spune-ti apoi parerea, iar la sfarsit o sa postez niste citate care mi-au placut mie : 

"- Tu cum o sa intri ? 
- La fel ca tine . 
- Ai si tu act fals ? am intrebat-o , nevenindu-mi sa cred . De cand ? 
Vee mi-a facut cu ochiul .
- Rixon nu se pricepe numai la sarutat . Haide sa mergem ! Pentru ca esti o prietena atat de buna , nici macar n-ar putea sa-ti treaca prin cap sa-mi ceri sa incalc regulile si sa ies din casa ca sa fiu pedepsita pentru nimic .
In plus l-am sunat deja pe Rixon si e pe drum "

" Cinci minute mai tarziu mama a ambalat Taurusul in parcare . 
Am tras draperia la loc , m-am ghemuit pe canapea si mi-am privit lung telefonul mobil . 
Nu am primit niciun apel . 
  Am intins mana spre lantul lui Patch , care inca imi atarna la gat , si l-am strans mai tare decat as fi crezut ca era posibil . M-a strafulgerat apoi gandul ingrozitor ca lantul ar fi putut tot ce imi ramasese de la el . "

" Cand am ajuns la nord de el , Patch m-a tras de mana si am pasit dincolo de alee . Am urcat dreptele unui depozit . A descuiat usa exact in momentul in care cativa stropi de ploaie au inceput sa danseze pe trotuar . Usa s-a inchis in spatele meu, si am ramas in intuneric. Parcul era scufundat in tacere, si se auzea doar rapaitul constant al ploii care cadea pe acoperis. L-am simtit pe Patch miscandu-se in spatele meu, tinandu-ma cu mainile de talie, soptindu-mi ceva in ureche.! " 




4 comentarii:

  1. Nu am citit cartea;)) o am parca varianta electronica dar mai dureaza ceva pana sa ma apuc de ea din cauza lipsei de timp, te descurci bine si ma bucur ca ai continuat sa scrii :) indiferent de anumite pareri.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc :D
    sigur ca voi continua sa scriu

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă așteaptă și pe mine cele 3 volume din Îngerul nopții, dar încă mai altele câteva de citit înainte de acestea. îmi place totuși recenzia ta. Acum am o idee despre cărți și mă cam duce cu gândul un pic la volumele lui Kate Lauren, alea cu Damnare, Rătăcire și Pasiune

    RăspundețiȘtergere